Waar zorgt een makelaar voor?

Hoewel je al een hele tijd lekker in je huis hebt gewoond, loop je toch tegen een paar minpuntjes aan. Het belangrijkste is wel: het huis wordt te klein voor je behoeften. Misschien zit er gezinsuitbreiding aan te komen, misschien hebben je opgroeiende kinderen een eigen kamer nodig of heb je zelf behoefte aan een werk- of studeerkamer. Je gaat op zoek naar een beter passende woning.

Expertise

Sommige dingen koop je wekelijks of misschien zelfs bijna dagelijks. Een huis daarentegen, dat komt maar een paar keer in je hele leven voor. Waar je bij het kopen van een brood precies weet waar je op moet letten en mag verwachten, mis je die expertise als het om een huis gaat. Je loopt ook bij het verkopen van je huis tegen dit soort problemen aan. Hoe je het kunt oplossen? Je gaat in zee met een goede makelaar.

De makelaar

Voor de makelaar is er niets vreemds of onbekends als het om kopen of verkopen van een huis gaat, het is immers zijn vak. De makelaar helpt je bij het opstellen van advertenties, van verkoopcontracten en van alle procedures rond bezichtigingen. Natuurlijk regelt hij ook een afspraak met de notaris om de koop of verkoop definitief te regelen. Het is fijn dat alles in goede handen is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *