Waar moet je opletten bij het kopen van een woning in Utrecht?

Waarom Utrecht?

Utrecht is een prachtige stad die voor iedereen wel iets te bieden heeft. Het heeft veel parken, een fantastisch mooie binnenstad en een hoop kindvriendelijke buurten. In Utrecht voel je je al snel thuis. Daarnaast is het een gewilde stad om te wonen. Daarom hoef je je bij eventuele verkoop van je huis niet al teveel zorgen te maken over het vinden van een koper!

Populaire buurten

Witte vrouwen, Tuindorp of bijvoorbeeld Oog in Al zijn ontzettend populaire buurten. De huizen hier zijn over het algemeen iets duurder, maar je krijgt er ontzettend veel woongenot voor terug. Gezellige straten, veel groen en veel scholen. De meest populaire buurt van Utrecht ligt bij het prachtige Wilhelminapark. De huizen zijn hier vrij duur, maar af en toe zit er iets tussen dat goed te betalen is! Dan zou je het beste kunnen kijken in Oudwijk.

Opkomende buurten

Buurten die vroeger iets minder goed bekend stonden in Utrecht worden nu flink opgeknapt. Zo kun je tegenwoordig in Hoograven prachtig wonen voor een zachte prijs. Of bijvoorbeeld in Zuilen of Ondiep. Het fijne is dat deze buurten ook dicht bij het centrum liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *