Veiligheid van uw elektrische installatie

Elektrische installaties moeten regelmatig onderhouden en gecontroleerd worden. Omdat we hier te maken hebben met elektriciteit dient men hier zorgvuldig mee om te gaan. Veiligheid voorop. Daarom komt elektricienslelystad.nl u graag te hulp om de veiligheid van uw elektrische installatie te controleren.

 

Wat wordt er verstaan onder elektrische installatie?

Met een elektrische installatie worden alle elektrische apparaten, verbindingen en aansluitingen bedoeld in een gebouw. Uw elektrische systeem loopt dus door uw hele huis. Van de meterkast, door de muren, onder de grond tot aan het plafond. Alle verlichting, de wandcontactdozen en schakelaars worden ook meegerekend. De elektrische installatie is aangesloten op een groot stroomnetwerk. Deze stroom krijgt u van uw elektriciteitsleverancier, die het op zijn beurt weer ontvangt van een elektriciteitscentrale. Voor de aanleg van deze installatie wordt eerst een uitvoerig plan gemaakt. In nieuwe woningen is het dus vaak goed gesteld met de elektrische installatie, mits dor een deskundige opgezet en uitgevoerd. Toch moeten ook bewoners van nieuwbouwwoningen zo nu en dan zorgen voor goed onderhoud en regelmatige inspectie van de elektra. Als u in een oudere woning gaat wonen of als u al in een ouder huis woont, dan is het verstandig om de oude bedrading regelmatig te controleren en waar nodig te vervangen.

 

Veiligheid voor alles

Een elektricien kan voor u nagaan of uw elektrische installatie nog wel veilig is. Zijn de bedradingen goed aangelegd? Kloppen de stroomgroepen nog wel? Zijn er geen losse wandcontactdozen, openliggende bedradingen of losgeraakte onderdelen? Uw veiligheid is onze zorg en hier gaan wij uiterst zorgvuldig mee om. Maak snel een afspraak met een van onze gespecialiseerde vakmensen om een inspectieronde door uw huis uit te laten uitvoeren. Met specialistische apparatuur kunnen wij zelfs de meest verborgen gebreken aan het licht brengen en direct verhelpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *