Veiligheid van deuren

Heb je een nieuwbouwwoning of renovatieplannen? Dan vraagt het kiezen plaatsen van buitendeuren toch wel even je aandacht. Niet enkel kijk je naar een fraai uitzicht maar er zijn veel meer kenmerken die je zeker moet bekijken. Bespaar niet op kwaliteit, maar ga voor duurzame buitendeuren die je veiligheid verhogen en je energiekosten verlagen.

Buitendeuren naar jouw smaak

Buitendeuren kiezen dat is een zaak van smaak, comfort en budget. Ze bepalen karakter van je woning. Ga je voor modern of klassiek? Welke kleur, materialen? Met of zonder glas? Kwalitatieve deurprofielen onderscheiden zich vooral door hun thermische prestaties. Kies voor materialen met een hoge isolatie: zowel op vlak van temperatuur als op akoestisch vlak. Geniet thuis van een aangename kamertemperatuur in alle rust en bespaar op je energiefactuur!

100% luchtdicht

Voel je onder je deuraansluitingen de koude lucht naar binnen komen, dan is dit een energiewreter. Kies buitendeuren met een afwerkingsprofiel die een luchtdichte aansluiting garandeert tot in de kleinste kieren. Warmtelekken kan je zo vermijden. Het is een kleine investering maar met een grote winst.

Veiligheid

Naast de isolatie van je buitendeuren is de inbraakveiligheid een belangrijk aandachtspunt. Koop je buitendeuren met een Europese veiligheidscertificaat: deuren met meerpuntssloten, volledig ingewerkte gelaagd glas bieden weerstand aan potentiële inbrekers. Je kan extra veiligheid creëren door bijvoorbeeld rolluiken te installeren, of door een alarminstallatie binnen je woning te plaatsen. Vervolgens kan je ook klinken plaatsen, waardoor je extra beveiliging hebt vanuit binnenuit. Zo wordt jouw huis een veilig thuis, en dat willen we tenslotte allemaal, niet waar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *