Op zoek naar een nieuwe vloer

nieuwe vloer in huis

Als je in de buurt van Rotterdam woont en op zoek bent naar een nieuwe vloer, dan moet je echt langsgaan bij Laminaat Rotterdam! Deze winkel staat beter bekend als de Vloeren Outlet in Zwijndrecht. De locatie is top voor een dagje vloeren shoppen, en het pand is enorm met heel veel keuze en heel veel inspiratie in de showroom! Ben je dus op zoek naar een nieuwe vloer? Sla dan Laminaat Rotterdam niet over! In deze blog vertel ik je waarom je dat niet moet doen!

Met Laminaat Rotterdam heb je gegarandeerd de laagste prijs

De Vloeren Outlet verkoopt ontzettend veel merkvloeren, maar dan tegen een lagere prijs! Dit kunnen ze doen omdat ze oude collecties vloeren verkopen. Als je de vloer bij het oorspronkelijke merk zou kopen, dan zou je veel meer geld kwijt zijn! Als je dus op zoek bent naar een vloer van hoge kwaliteit maar voor een lage prijs, dan kun je heel goed bij een outlet terecht! Het enige waar je dan wel mee moet leven is dat de vloeren niet meer de nieuwste trend zijn. Echter vind ik vloeren tijdloos, dus of ze nou van een seizoen eerder zijn maakt dus in principe niet uit! Als je bij de Vloeren Outlet jouw vloer ergens anders goedkoper ziet, dan krijg je van hen alsnog het verschil terug!

vloer voor in jouw woning
vloer voor in jouw woning

In de showroom in Zwijndrecht kun je terecht voor inspiratie

Als je even langs rijdt bij de Vloeren Outlet in Rotterdam, dan kun je de showroom bezoeken! Deze ligt in Zwijndrecht, dus vlakbij Rotterdam zelf! Wat hiervan heel fijn is, is dat je langs verschillende specialisten in Rotterdam kunt gaan. Zo kun je zelf alle prijzen vergelijken, want laminaat koop je nou eenmaal niet dagelijks! De Vloeren Outlet wilt u helpen bij het kiezen van het juiste. Daarnaast heeft het bedrijf alleen ervaren adviseurs in de showroom rondlopen! Zo kun je met al je vragen terecht bij hun. Ze helpen je dan om de perfecte vloer uit te kiezen voor jouw vragen, wensen en mogelijkheden! 

De service is bij Laminaat Rotterdam ontzettend belangrijk!

Naast het deskundig advies geven ze nog veel meer service! Zo zijn er elke week acties, die de hele week gelden! Er is zelfs een hele actiepagina waar jij de actie kunt vinden die jou nog meer voordeel geeft! Ook kun je online terecht voor al je vragen en inspiratie. Ze hebben zelfs een team parketteurs die de vloer voor je kunnen leggen als je geen zin of tijd hebt! Daarbij krijg je dan een leggarantie van wel drie jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *