Materialen voor een dakkapel

Eindelijk, het is weer eens zomer. En dit ook nog eens gecombineerd met heerlijke temperaturen. Het wordt weer eens tijd om wat te gaan klussen. Dit hoef je natuurlijk niet zelf te doen, je kunt gewoon de hulp inroepen van de echte professionals. Een dakkapel is misschien wel aan vernieuwing toe. De dakkapel die je al jaren lang hebt ben je misschien ondertussen een beetje vergeten. Iets wat meer dan zonde is. Een dakkapel moet namelijk net als de rest van het huis goed zijn en in goede toestand blijven. Door een nieuwe dakkapel te bouwen of een al bestaande dakkapel te renoveren investeer je op een slimme manier in je huis. Het is dan ook verstandig om te gaan voor een nieuwe dakkapel. Om het zelf te bouwen is niet zo verstandig. Je kan dan per ongeluk dingen fout doen, en dat wil je natuurlijk niet. Kies voor een betrouwbaar bouw bedrijf bij jouw in de buurt. Hieronder een aantal richtprijzen zodat jij een verwachting hebt van hoeveel het gaat kosten.

Hoeveel kost een nieuw dakkapel?

Het materiaal maakt natuurlijk ook een verschil in de prijs. Bij onderstaande prijzen gaan we gewoon uit van 1 standaard materiaal voor een dakkapel, namelijk: kuntstof kozijn. Hieronder vindt je de prijs per dakkapel.

Bij een Afmeting van 250 x1.50 (BxH) moet je denken aan zo’n € 3.500 incl.BTW
Bij een Afmeting van 3.00 x 1.50 (BxH) moet je denken aan zo’n € 4.400 incl.BTW
Bij een Afmeting van 4.00 x 1.50 (BxH)moet je denken aan zo’n € 4.995 incl. BTW
Bij een Afmeting van 5.00×1.5 (BxH) moet je denken aan zo’n € 5.850 incl. BTW
Bij een Afmeting van 6.50×1.5 (BxH) moet je denken aan zo’n € 7.850 incl. BTW

Uiteraard is het zo dat de prijzen per bouw bedrijf weer verschillen. Dit heeft er mee te maken omdat elk bedrijf er weer een andere tijd over het klusje doet dan een ander bedrijf etc. Handig is het om een offerte aan te vragen bij veel bedrijven. Hier kun je dan voor jezelf de goedkoopste uit kiezen om bij hun vervolgens de bouw te laten plaatsvinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *