Het gemak van het inhuren van een verhuisbedrijf

Transport bij verhuizen

Je gaat verhuizen, leuk! Je hebt je oude huis verkocht en je nieuwe huis is klaar om in te gaan wonen. Nu heb je alleen 1 probleem, hoe ga je de meubels naar het nieuwe huis krijgen? Hier zijn 2 opties voor. Je kunt het zelf gaan vervoeren, met een gehuurd busje, of je kunt een verhuurbedrijf inhuren om het voor je te doen. Aan beide zitten voordelen en nadelen en natuurlijk kijken we ook naar de kosten voor de opties want we weten dat dit al een hele dure periode is voor je.

De verschillende opties voor transport bij verhuizen

Zoals eerder gezegd zijn er 2 opties als je in deze situatie zit, je kunt zelf je meubels verhuizen of een verhuisbedrijf kan dit voor je doen. De voordelen ban het zelf verhuizen zijn de lage kosten en ook dat het simpelweg leuk is oké te doen. De sterke mannen in je familie vragen om te helpen, samen al je meubels de verhuiswagen in tillen. Het is een situatie die een band schept. Het kan daarentegen ook worden gezien als aan nadeel, je moet er zelf moeite in stoppen en misschien is er wel niemand die je kan vragen om te helpen. De voordelen van het inhuren van een verhuisbedrijf zijn dat je zelf niks hoeft te doen, het gaat erg snel. Daarbij weten verhuizers precies hoe ze alles zo kunnen behandelen dat ee niks kapot gaat. Het nadeel van een verhuisbedrijf is dat het erg duur kan zijn. Dus als je op een budget zit en je hebt de middelen is het handig om zelf een wagen te regelen en me meubels te verhuizen.

De kosten van het transport

De kosten verschillen per transportbedrijf maar je kunt uitgaan van een uurtarief tussen de €20 en €35 per uur. Hoe lang het zal kosten is afhankelijk van hoeveel meubels je hebt, maar reken toch maar op een uur of 6. Voor een snelle verhuizing betaal je dus al snel €200. Als je zelf een verhuiswagen huurt betaal je per dag. Het kost ongeveer tussen de €15 en €80 per dag, dit is afhankelijk van hoe groot de bus is en in welke stad het bedrijf zit. Hier zit meestal de benzine bij in en vaak ook de verzekering. Wij raden aan om je meubels als je dat kan zelf te vervoeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *