Een schilder levert vakwerk af

Een schilder in Zwijndrecht levert natuurlijk altijd fantastisch werk af, maar waar moet je precies opletten als je zelf een schilder uit de regio gaat inschakelen? Wij hebben een lijstje gemaakt met tips voor het aanvragen van een offerte.

Berekening van de prijs.

Het is belangrijk om te kijken hoe de prijs van de offerte precies is berekend. Rekent de schilder uit Zwijndrecht een totaalprijs of een uurtarief? Soms geven schilders helaas een extra lage prijs op om de offerte in de wacht te slepen. Uiteindelijk blijken ze meer uren te maken en mag jij de extra hoge rekening betalen!

Garantie op het schilderwerk.

Als je een professionele schilder uit Zwijndrecht bent, wordt er altijd garantie op het schilderwerk gegeven. Kijk goed na wat voor een garantie gegeven wordt en of hier verschil inzit. Controleer ook waar je precies garantie op krijgt. Voor buitenwerk krijg je vaak 2 jaar garantie en binnenwerk 4 jaar.

Planning.

In de offerte staat ook vaak aangegeven wanneer de schilder precies komt. Je kan zo kijken of dit uitkomt met je eigen planning. Uiteraard kan dit vaak nog wel aangepast worden in overleg met de schilder.

Werkzaamheden.

Vraag een schilder uit Zwijndrecht altijd om de werkzaamheden die hij gaat uitvoeren helemaal uit te lichten. Sommige werkzaamheden kunnen als meerprijs berekend worden en komen er achteraf nog bij terwijl je dit misschien wel van de schilder had verwacht.

Of je nu een schilder uit Papendrecht kiest, of een schilder uit Zwijndrecht, het maakt niet zoveel uit. Het gaat erom dat er vakwerk wordt geleverd waar jijzelf gelukkig van wordt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *