Dé slotenmaker in Heerlen

Slotenmakers Heerlen heeft alle benodigde kennis en kunde in huis voor al het hang- en sluitwerk. Ze hebben echte vakmannen in dienst met jarenlange ervaring. Ze geven advies welke sleutels en sloten voor het meest geschikt zijn en daarna zorgen ze voor de levering en montage. Als je sleutel afgebroken is of je slot slecht werkt, hebben ze altijd een passende, snelle oplossing.

Keurmerk

Het hang- en sluitwerk heeft het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dat moet ook wel, want ze zijn beveiligingsspecialist. De kans op een geslaagde inbraak neemt af met 95% als de woning, winkel of bedrijfspand voorzien wordt van sloten met het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dus voor advies over beveiliging van deuren en ramen, kun je bij de slotenmaker in Heerlen terecht.

Preventie

Samen met jou lopen ze ook graag een rondje door het huis om de zwakke plekken in de beveiliging op te zoeken en krijg je bruikbare preventietips. Ook voor bedrijven of winkels. Als je op zoek bent naar garagedeuren, dan ben je bij de slotenmaker op het juiste adres. Een allround slotenmaker dus. En een bijkomend voordeel: Ze zijn dag en nacht voor spoedhulp bereikbaar! Bijvoorbeeld bij inbraakschade. Dan komt de Slotenmaker Heerlen naar je toe en deze herstelt de schade, zodat het pand weer veilig op slot kan.

Je bent hierbij weer goed geholpen. De mensen zorgen ervoor dat jij je weer helemaal thuis voelt, en dat je met een veilig gevoel weer lekker kan slapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *