Het plezier van een serre

Een serre is een ruimte met glazen wanden en tevens een dak van glas. Vaak lijkt de serre op een terras, maar dan overdekt. De glazen wanden kunnen ook deels schuifdeuren zijn. Een serre is vaak een aanbouw aan de woning. Vaak wordt een serre geassocieerd met een vrijstaande villa, maar dat is zeker geen vereiste. Wil je een serre aan je huis bouwen? Dan ben je hier aan het goede adres voor meer informatie.

Van een serre heb je het hele jaar door plezier

Een serre is het hele jaar een heerlijke ruimte om gebruik van te maken. In een winters zonnetje is het zeer aangenaam om in een serre te zitten. Zo voelt het toch een beetje alsof je buiten zit en het uitzicht is prachtig. In de lente en zomer is het fijn vertoeven in de serre als het net wat te frisjes is om in de tuin te zitten. Met de deuren wijd open voelt het bovendien alsof je volledig buiten zit.

Een serre bouwen

Omdat een serre een soort uitbouw van je woning is, is het gemakkelijk om een serre te bouwen. Het enige wat je nodig hebt om mee te beginnen, is een doorgang van je huis naar de serre. Vervolgens zorg je voor een overkapping en glazen wanden en ben je al een heel eind op weg. En daarna is alle keus aan jou: wil je een stenen vloer in je serre? Een whirlpool misschien? Het kan allemaal in een serre!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *